Saturday, December 24, 2005

MERRY CHRISTMAS..........?

Tau napa aku letak question mark kat hujung tuh? (perlu ker kiter sambut christmas??)...Aku kuar ngan kawan2 mlm semalam...sumer stok wish aku MERRY CHRISTMAS...MERRY CHRISTMAS...aku rasa macam...ntah la..perlu ker...maybe just nak 'TUMPANG HAPPY' kot..tapi aku rasa cam tak perlula kan...org lain sambut cam biasa...kiter plak..terlebih feeling2 kafir mlm tu..kan?..tapi aku pun..layan jer mlm tu..dtg2 jer umah MAKSUTIMAH...MERRY CHRISTMAS U OLSS...HO HO HO...aiyoo..matilah aku..sambut christmas katanya...kan dah..tercarut muker sendiri...

anyway..mlm tu..sumernyer biasa sahaja..x der yg menarik..MELAINKAN..MT MINGGU DEPAN..NAIK 30 YER...baik aku pergi IBIZA...sah sah lagu lagi best..I DON GIVE A DAMN LA..ADA PLU KER TAKDA...YANG PENTING LAGU BEST..LEH LAYAN...aku penah ajak..sorang dua nih..katanya.."tak best..tak ada PLU.." ok..tak kisah la..maybe dorang nak cari 'contact baru' ker apa kan..last2..dorang gak..bising2..lagu tak leh layan..aku mcm nak seligi jer kpala dorang ni tau..BABYBOYD gak yg paham isi hati aku...sebagai CLUBBERS kan..hikhik

(GI MAKAN JAP) aduss sejuk nak mampus kat luar..hujan lebat..badan aku ni besar bagak pun..mana tahan sejuk..singgah PASARAYA HERO..FIBIE kata nak wat makan2 mlm ni..katanya dlm 10 orang..ANTARA TETAMU YG HADIR...RUSDI..UTT..EJAT..AZMI..KAKLONG ZAKIAH..AYANG..MIMI LOMA..tak tau la sapa lagi...sampai jer kat umah..terus attack pc dulu..wakaka..check myspace baru aku..pastu usha blog jap..ONLINE YM..hikhik..ADAM DRYX online..sempat la borak2 kosong..sambil lari2 anak ker dapur..tolong FIEBIE potong buah...hikhik..MADAM BESAR kat umah pun hari ni wat kerje sambilan jadi BIBIK sementara..wakak..UTT ngan RUSDI dah sampai...lovely couple..kan?..then..MELISSA SHIEKA..AZMI..n frens..kecoh la jap agi umah MAKSUTIMAH..pas sorang..sorang yg masuk...hidangan dah siap..FIBIE masak giler laju nih..sekejap jer dah 5 6 hidang..MAKSUTIMAH yg diminta masakkan nasik..FAILED..biler MAK HAYAM FIBIE check periuk nasik..SUIS TAK ON..SABOTAJ!! SABOTAJ!!..org dah sampai nasik tak masak..MATILAH MAKSUTIMAH..hikhik..aku kejap2 jer layan tetamu..cukup syarat..masuk bilik balik..wat BLOG..sebab cerita sudah ada..biler la MAMA nak sampai..balik lambat katanya..closing..x der MAMA bosan sgt..x der tpt nak berkepit..(layan jiwang plak tetiba)..sumer dah sampai..dorang dah start makan..aku jer belum..nak tunggu MAMA..sian nanti makan sensorang..

DINO TEDDY online...lama aku tak chatting ngan BEST BITCH aku nih..haha..terpinggir katanya..bila tak dijemput dtg sini..sudeh..sah sah ko yg memencilkan diri..noks..

tetiba MAMA call...stesen lrt dah tutup...haiyoo..kene amik la nih...sib baik KAKLOG ZAKIAH ada..leh pinjam kereta..(siapla merempit) wakaka... jumpa gak suis BUMBUNG BUKAK TUTUP KAKLONG ...hikhik..TETAP nak bukak bumbung KAKLONG..nak rasa angin masuk kepala la konon...(jakun)..last2 hujan...(praaaap)..MATILAH AKU kalu KAKLONG tau keta masuk air hujan...(skik jer)...rintik2 manja..wakaka..

Sampai umah..ngadap laptop lagi...luper MAMA lum makan..hikhik..KITER MAKAN DULU!!!...aiyooo sentap tak terkata...aku makan nasi berkerak jer mlm tu ngan MAMA..hikhik...janji lauk ada..mmg saja x nak makan dulu...biarla aku lapar..jgn tetamu yg datang x der bende nak makan..FIBIE masak betul2 ngam2 la aku rasa..x der lebih pun..TRAUMA agaknya..lepas kes BUANG LAUK DERMA LAUK BUANG NASIK DERMA NASIK ari tu kat umah MIMI LOMA..hikhik..apa2 pun sumernyer ok sajorkk mlm tu... pukul 4 pagi..baru la aku tido..sebab melayan MAKSUTIMAH..bertenet mlm tu...NGANTUKK WOI!!!

2 comments:

Sir_Cloud said...

x salah kalau kita sama2 menyambut perayaan kaum lain...

bboyd said...

tumpang beraya aje bukan tumpang pegi church bagai. pas ni tumpang cny makan limau plak. malaysia kan muhibbah. :)