Friday, December 30, 2005

HaPpY NeW YeArR!!!!..L3t's P@rTy...

Wahhh x saba2 aku tgk kawan2 sumer nak sambut NEW YEAR kalah RAYA POSE...wakaka..siap mintak duit kat ayah pun ada..pakai kat kredit ayah pun ada..APAU ngan BABYBOYD...pun feeling shooping nih..eh luper...ELOLEOS pun sama..aku jer tak der bende...pakai BAJU RAYA THN LEPAS ITEW jer...yg PERGI BELI NGAN FIBIE tuh..TANYA LA FIBIE BRAND APA U OLS...TANYA LAHHH..hikhikhik..igt nak g tpt ker je MAMA jap..jumpa mama dulu...pastu g bkt bintang..jumpa BABYBOYD...

SENTAPPPP aku igt aku org pertama sampai kat situ...rupa2nyer yg lain takda...HUJAN LEBAT MLM tu..so..sumer nyer cam slow skek..TAPI AKU REDAH GAK KAN...KAWAN PUNYA PASAL..LAST2 KAWAN YG LAMBAT...pantek sgt..(hehe suker tul mencarut dlm ni tanpa ditapis yer) lepas 1JAM LEBIH..kot...aku cam durian tak laku kat situ..ELOLEOS n frens sampai..few minutes after that...HAZDI ngan kawan dier pun dtg...cumer kawan baik aku sowang ni...BABYBOYDakaBABYBITCH...kureng sgt2 kan...lambat..tapi x per..aku paham...sian BABYBOYD..tak merasa dier nak buat SMOKEY EYES mlm tu...baju dah cantik...rambut dah cantik..tapi mata tak bercelak..mana tak nyer...last minit baru nak cucuk..sahsah duit dah abis la BABYBOYD...then MAKSUTIMAH pun sampai...LAST YER...matilah MAKSUTIMAH..dah ler penat dier ajak g TIMES SQUARE plak..jumpa kawan dier haiyoooo penat aku..sian ELOLEOS n frens nyer itew...kali ni nak jumpa..HARRY_85...plak..x berapa sure la..id dier apa..agak2 jer yg aku dgr dr mlm tadi...nak tunggu SHAM YER LA..dier tgh tgk wayang lagi...boleh tak..dlm 1 hari semalam..dier layan 3 movie kat TIMES...mmg x der kejer..kitorunk lepak TIMES SQUARE...cuci mata..SNAP SANA SNAP SINI..menjadi plak pic aku kan..(matila riak)..feeling ensem bila tgk pic aku yg dorunk amik..hikhik..JGN LUPER BAGI KAT AKU YER ELOLEOS...pastu...kitorunk lepak maple jap cuci2 mata bersama-sama...usha sowang mamat ni...haiyooooooooooooo MELETUP...badan..ala2 mix melayu ngan mat saleh..sekor2 wat komen...ader yg kata PENGKID...ada yg kata.."TAK MINAT YG TAK SUNAT LA U OLS"...ada yg kata TAK TASTE...tiba2 1 of ELOLEOS fren bangun..pergi kat mamat tu borak2..AIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SENTAP SENTAP SENTAP kawan katanya...amboi makan sorang yer u ols...kejis..wakakaka..15 minit sebelum countdown camtu..AREZEO call..dier ngan SD..tunggu kat McD..depan LOT10 tuh..haiyooo manusia melaut..tak sanggup nak lintas dr KLPLAZA ker LOT10...merasala pondan bersepah..AREZEO..rakam ucapan thn baru aku la...feeling2 artis jemputan lagi nih...WAKAKAKA..merasala kalau muka buruk aku kuar blog arez lagi...wakaka (matila riak)..pastu nampak ENALakaZACKBID..aiyoo makin comel la adik2 meletup sorang nih..baru feeling2 bagus nak tegur nih..TERSADUNG BATU..jatuh menyembah ENAL...pantat sgt tau...jatuh air muka..feeling2 ensem pakai spek AREZEO nih..JATUH MCM ORG MABUK PLAK DEPAN ENAL kan...MALUU WOI MALUU!!...IT'S ALMOST COUNTDOWN TIME BABY...arez ajak g MALIBU..sebab kitorang jangka..bungapi kuar kat KLCC...menapak la penat2...pastu!..tidak ada..bungapi nyer kat bkt bintang..(matila KLCC)..sumer berlari patah balik..lebih2 lagi AREZEO..untuk blog la tuh..:)..RUGINYERRRR TAKDA HANDPHONE KAMERA!!! x leh snap x leh rakam..sumer sonok rakam..aku jer yg celah2 nak masuk kan muka buruk nih dlm hp org..(isk)..perghh meriah banget..

Abis bungapi..kitorunk gerak g MT ramai2..best plak pakai spek AREZEO..bukan minat sgt pakai spek nih..tapi rasa mcm.....OK plak kan..melekat plak spek org kat mata aku mlm tuh..sampai2 DANCE FLOOR tak ramai org lagi..apalagi..heaven la kan..terus masuk..nari kat tepi2..org kat floor boleh dikira..masa tu aku nampak AYUNGZZ n LAURA MADONNA..kat floor..aiyoo lagi sonok..bila aku dapat NAIK ATAS SPEAKER ngan MAKSUTIMAH..suker suker suker...bukan selalu aku naik atas tu...space kecik katanya..tapi mlm tu MERASA GAK LA SPEAKER KENE PIJAK NGAN AKU KAN..wakakaka...show start jer..aku terus keluar..aku dah x leh thn la ngan asap rokok..nak pitam aku dibuat nyer..MAMA teman kan aku lepak luar jap time tuh..bantai air mineral botol besar ngan coklat skek untuk tenaga..lebih kurang kul 3 camtu..kitorunk masuk balik...MENARI SEPARUH MATI..wakaka..happening sgt2 mlm tu..ngan geng2 ELOLEOS lagi...suker suker suker..pastu aku baru prasan..APAU82 pun ada...RIDZ_LAN pun ada...geng2 BABYBOYD..(geng2 adik2 meletup) wakakaka..tgh sedap2 menari...KECIK HATI PAKCIK..bila lagu KAK ANI keluar lagi..haiyoo MATI STEP aku dibuatnyer...matila kak ani..tiba2 mencelah..

lebih kurang kul 4 camtu..aku ajak dorang kuar.. MAMA keje besok.. x leh lik lambat ..nanti tak g keje plak kang..
Kitorunk tak singgah mana2 pun..BABYBOYD hanta aku balik masa tu THANKS BABYBOYD...n to ELOLEOS n FRENS...i'm having a good time with u all...thanks sebab teman kan aku sambut new year..(matila statement artis)..lenkali nak kuar clubbing calling2 arr yer..sakit2 kaki n badan aku..dgn baju basah2 kuyup dek peluh tu..aku bantai tido terus ngan MAMA...(dier pun sama gak)...wkakakaka....HAPPY NEW YEAR!!!!!!!!!!!!!! zzzzzz............

1 comment:

bboyd said...

hey dolz..

sorry lar sangat lambat aritew. aku mengaku aku bodo sebab merasakan sumeorg dah cucuk duit kekdahnye.hiks..tapi merasalah no smokey eyes mlm ituee..dogol plak rasanya..ngan rambut kejung dan baju buruk(heloo aku tk beli baju or suar baru ok hiksss)
anyway......great to haf a blast new year with u dolzz..n dpt kenal2 kan dgn dollz yg lain khan..
happy new year bitch!! yea i like.. hihihiiihihi...